FIN// Visual artist // Photographer // Media Messenger // Lover of the Truth // bookings: emilkaeverywhere@gmail.com

maanantai 18. helmikuuta 2013

Mokoma Pinterest




Tässä muutama painava syy sille miksi tulin tänään ostaneeksi itselleni paksun luonnosvihon ja ohutkärkisen mustan tussin. 









Tuli nähkääs tarve raapustaa! Lukioaikoina vihkojen reunat täyttyivät "keskittymiskoukeroista" niinkuin joskus täälläkin jo postailin. Viime vuosina on tullut piirreltyä huomattavasti vähemmän. Tässä kohtaa mainittava seikka on myös se, että inhoan perinteistä "lyijäri+minä jäljennämme tarkalleen näkemämme - käsivarapiirustusta" (en edes oikeasti osaa sitä) mutta rakastan koukero-raapustelua ilman sen kummempia pyrkimyksiä. Ilman paineita saattaa syntyä priimaa, nähkääs!

Ehkä tää Pinterest yhdessä vihko-ostoksen kanssa herättelee mun uinuvan raapustusnälän jopa siinä määrin että jotain raappeiden rippeitä roiskuu tänne blogiinkin asti. Eletään toivossa! 

4 kommenttia:

  1. odotan kyllä sun komeita koukeroita tänne nähtäväksi :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe maltti on valttia, rouva Mattila! ;)
      Ei vaan, kyllä niitä olis kiva tänne laittaa kunhan nyt hetken raapustelen eka. Voi tätä luovuuspuuskaa minkä tuo Pinterest mussa aiheuttaa!

      Poista
  2. Noi sulat on upeet. Jos ottaisin tatuoinnin siinä olis varmasti jotain sulkia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin niiiiiiiiiiiiiin kuvitella just sulla sulkatatuoinnin! Sopis hienosti!
      Mä oon ihan ihmeissäni kun mulle on viime viikkoina tullut joku pienimuotoinen tatuointihinku (varmaan sen pinterestin takia :D) vaikka joskus en olis voinut kuvitellakaan että koskaan alkaisin ihooni piirtelemään. Erityisesti yks "white ink"-koukerotatuointi sulatti mun sydämen.. voisin tehä joskus sellasen "wannabe"-tattoo postin tänne ja siitä sitten voisin jatkaa ihan vaan tuolla kynälinjalla kun on se tatuointi kuitenkin aika iso juttu jota ei kannata ottaa hetken mielijohteesta.Ehkä hennatatuointi vois olla poikaa..

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...