FIN// Visual artist // Photographer // Media Messenger // Lover of the Truth // bookings: emilkaeverywhere@gmail.com

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hoi kaikki sisustusgurut ja tietäjänaiset!



Noniin kaikki sisustusgurut ja tietäjänaiset, mulla on teille yks kysymys : Mistä löydän edullisesti sisäkäyttöön sopivan hehkulamppu-johdon? Yksi Nukkekodin projekteista on olohuoneen/makkarin valaistus ja vappuna kattoon ripustamani ilmapallorivistö sai mut inspiroitumaan koko olkkarin poikki kulkevasta hehkulamppujohdosta joka olis mielestäni kuin piste sen kuuluisan iin päälle.. 



Hesassa on kuulemma joku sisustuskauppa missä myydään näitä valosarjoja mutta löytyykö lähempää, kenties Tampereen seudulta vastaavia? Helsinkiin kun en ihan lähiviikkoina ole menossa.

Emilka
pictures/pinterest


5 kommenttia:

  1. Vois löytyä Clas Ohlssonilta..? Ja koita katsoa prismat sun muutkin. Näin noita joskus esim Keskiselläkin :). Noi olis muuten aika täydelliset meidän kuistillekin... :)

    VastaaPoista
  2. clas ohlsonilta kuulemma saa edullisesti!

    VastaaPoista
  3. Mulla on clas ohlsonilta, maksoi 20e, on sellaset sameat ledit, ei valaise yhtään.. eli täysin koristekäyttöön tarkoitettu, ei voi vaihtaa lamppua jos yksi palaa. Ne ruotsikaupan (mikä sen kaupan nimi onkaan?) on paljon hienommat. Taitaa tällä hetkellä ihan marketeissakin olla sen tyyppisiä..

    VastaaPoista
  4. Okei, kiitti vinkeistä! Ite haen erityisesti sellasta johtoa jossa on kirkkaat lamput (inhoon ledejä) mutta mietityttää vaan se kun hehkulamppuja ei meinaa enää kauaa kaupoista saada että onko mitään järkee.. jotain kauniita pallovalosarjojakin oon miettinyt mutta niissä tuppaa usein johto oleen liian lyhyt mun suunnitelmaan..

    VastaaPoista
  5. Helsinkiin on avattu ruotsalainen sisustuskauppa Granit Bulevardin ja Espan risteykseen. Muistelisin, että on nähnyt valoja Tukholman Granitissa :) Kesäterveisin Anne
    Ps. Koitin kerran löytää sun kotis kun olin Oskun kanssa lenkillä. Sillä kertaa päädyin työkaverin oven taakse.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...