FIN// Visual artist // Photographer // Media Messenger // Lover of the Truth // bookings: emilkaeverywhere@gmail.com

perjantai 18. tammikuuta 2013

Extempore jossittelua

Poikettiin tänään ystäväni kanssa extempore Toijalan Tapettitalossa ilmaisten jämäpalojen toivossa. No teeskentelyreissuhan siitä sitten tuli kun piti olla ostavinaan tapettia johonkin aikuistenoikeaan tapetointitarpeeseen.. tunnustaako kukaan muu tällaisen toiminnan  jokseenkin tutuksi? No, lopputuloksena tapettikauppias kertoi että näytepalat lähetettäisiin minulle postitse viikon kuluessa. Tyhjin käsin siis lähdettiin pois mutta seuraavia tapettiprinttejä jäin kaipaamaan "sitten kun" ajatuksella.. 


Ei kai siihen ikuisuuksia voi enää mennä kun minäkin saan asettua aloilleni ,perustaa perheen ja hankkia ainakin muutaman oman seinän jonka voin sitten tapetoida jollain tyylikkäällä tapsalla [ true meaning : tapetti, kavereiden kesken tapsa]..?

Kiitos vielä Ystävä S supermukavasta päivästä Kaikilla pitäisi olla ainakin yksi sun kaltainen ystävä! Pussssssssssss!

4 kommenttia:

  1. :D kiitos itselles mukavasta päivästä. Jatketaan ens viikolla.

    VastaaPoista
  2. Todellakin! Ja hei.. korkee aika sun alkaa miettiin blogilles nimee! Mites olis joku "tripilla.blogspot.com"- tyyppinen?

    VastaaPoista
  3. hehee, tunnustan, että muutaman vuoden takaa löytyy tapettitalosta aneltuja näytepaloja! Niitä on mukavaa käyttää askarteluissa! Nyt itse asiassa olisi tarvetta uusille, sillä vaikka reilu vuosi sitten kuvittelin, etten koskaan pääse tapetoimaan itselleni, niin nyt sitä tapetoitavaa piisaa! Meillä itse asiassa on täällä jo valmiina kivoja tapetteja (voi tuu käymään meillä, haluaisin näyttää kaiken sulle!), mutta alakerrassa on ollut niin paha tupakanhaju, että pinnat on tarpeen laittaa uusiksi.

    Sain muuten blogiini haasteen ja pistin sinullekin kiertoon. Oli ehkä vähän pidemmän kaavan kautta tuo, joten katso, jaksatko tarttua:
    http://17neliota.blogspot.fi/2013/01/haaste-challenge.html

    VastaaPoista
  4. Heh, arvasin että sä ainakin oot sortunut moiseen ;). Joo, mä tuun mielelläni kyläileen teidän uudessa kotipaikassa! Ens viikko on aika kiireinen mutta tässä lähiaikoina olis kiva..? Mulla on myös puhelinnumero vaihtunut joten voisin ite laittaa viestiä niin saat mun uuden numeron.

    Oi haaste! Kyllä mä voisin vaikka jaksaakin tarttua tuohon..ei ehkä ihan seuraavassa postauksessa mutta soon and very soon!

    Kiva kuulla susta! Ootkin ollut välillä mun mielessäin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...