FIN// Visual artist // Photographer // Media Messenger // Lover of the Truth // bookings: emilkaeverywhere@gmail.com

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hyvänmielen Hel Looks


Selailin taas pitkästä aikaa Helsingin katumuotia esittelevää Hel Looks - sivustoa. Jälleen kerran "ai NOINKIN voi näyttäytyä julkisella paikalla" -tyyppiset ajatukset täytti aika monen veijarin kohdalla mun mielen. Ehkä parasta tuossa sivustossa on kuitenkin se tosiasia että maailmassa on ihan mahdottoman paljon erinäköisiä, erityylisiä  mutta ennen kaikkea valtavan suloisia ihmisiä jotka ovat sitä mieltä että juuri heidän valitsemansa vaatetus on oikeasti hieno

Tässä muutama tyyppi jotka tällä kertaa sykähdytti.. nää ei oo mitään oudoimpia tuon sivuston tyyppejä tai ihmisiä joiden tyyli jotenkin mua inspiroisi. Heissä on vaan jotain piristävää letkeyttä joka antoi heille kunnian esiintyä tässä postauksessa. 




Antti 33, and Heidi 25

Antti: “Since I moved to Singapore, I've only shopped local young designers. Now I'm wearing a shirt from Tokyo and trousers by Depression.”

Heidi: “My vintage dress is from Singapore, too. I've learnt to like good materials like silk and bambu.”




Ville 33

“I'm wearing a Homecore jacket from Paris, A Hugo Boss shirt, Gant sailing trousers and Energie sneakers.

I like asymmetrical clothes, strong contrasts, a tidy version of grunge and Donatello store in Turku.”


Pauliina 21

“I like styles with many contrasts. I like black, lilac and warm colours.

Now I'm wearing a second hand cape, jeans from Paris and the boots from Warehouse.”




Eino 27

“I shop mostly online, because I'm too lazy to go from a shop to another and it's hard to find interesting clothes in the stores. My favourite brands are Silence&Noise and Sparkle&Fade. Chinese street style interests me a lot.”



Sisu 7

“My mother made the cap and the pullover is second hand. It's my favourite, because it has a nice dog picture on it and nice colours. People could wear more colours.”


Liisa
“I like old Marimekko and strong women in my family.”


Tuskinpa hellooksia oli olemassa mun teinivuosina, mutta jos olis ollut niin mun omituinen ja monenkirjava ekohippi-look olis varmaan ollut kysyttyä tavaraa Hellooksissa.. vai luulenko vaan hahaha

kuvat/ www.hel-looks.com

Ps. ohhoh, jo toinen postaus tältä päivältä ;)

2 kommenttia:

  1. Hei! Tee tänne sellainen Emilka looks-postaus! Missä olis tyylejä ja toi "selitys" vuosien varrelta ja nykyään! Se olis hurjan kiintoisaa ! (ja piristävää). Ja miten on, saadaanko nähdä kuvia sun uudesta kodista vai pitääx tulla oikein käymään?

    VastaaPoista
  2. Hei huippuhyvä idea! Tosin vähän vierastan sellasta "päivän asu"-tyyppistä postailua ja oon toisaalta myös hirmu tarkka minkälaisia kuvia itestäni nettiin julkaisen.. mutta jonkun mukaelman tosta sun ehdotuksesta voisin ehdottomasti jossain välissä tänne kyhäillä.. pitäis päästä vaa skannaamaan eka kuvia joten voi kestää!

    Mun mielestä noi livetapaamiset on "so last season" ;) No ei vaan! Kyllä mun luo saa mielellään tulla käymään tässä kohtapuoliin kun saan paikat kondikseen!! Olis superkivaa kyllä!
    Mut siis kyllä uuden kodin "maistiaiskuvia" (mitä?!?!) tänne on ollut tarkoitus laittaa heti vaan kun vähän vielä tuunailen paikkoja :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...