FIN// Visual artist // Photographer // Media Messenger // Lover of the Truth // bookings: emilkaeverywhere@gmail.com

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pesänrakennusta ihan pokalla


On tää uuden kodin laittaminen vaan kovin inspiroivaa puuhaa! Yhtä ja toista projektia kesken pitkin kotia ja hommaa tulee varmasti riittämään pitkälle kevääseen. Tässä teille ekat sneakpeeksit uuteen kotiin kehysesittelyn muodossa. Oon nimittäin jo jonkun aikaa etsiskellyt isoa koriste-ikkunanpokaa johon voisin koota valokuvia koristamaan asunnon seiniä.

Tiedän että tää on varsin vanha ja "so last season"-idea noin niinkun sisustuksellisesti, mutta minä kun en erityisemmin sesonkeja seuraa niin en laittanut lainkaan pahakseni sitä tosiseikkaa että satuin löytämään eilen kirpputorilta ihanan ja juuri sopivan kuluneen ikkunapokan joka löysi paikkansa sohvan yläpuolelta olkkarista. Hintaa kaunokaisella oli vaivaiset 5 euroa! Sweetness!





Toistaiseksi ikkunaruutua koristaa 5 mustavalkoista korttia, mutta ajattelin että voisin vaihdella kuvia sesongin mukaan. Kalenterivuoden suurimmat juhlapyhät pitää tietty huomioida mutta oman elämän valokuvat olis tietenkin kaikkein tunnearvokkaimpia tälle paikalle, kunhan nyt saan aikaiseksi kehittää muutamat rakkaimmat kuvat tähän tarkoitukseen. 

Huomasin että omasta kodista on vaikee ottaa "tunnelman kiteyttäviä" kuvia mutta tässä yksi kuva josta hahmottaa vähän miltä kehys omalla paikallaan näyttää. Paikanpäällä kaikki tietty näyttää muhkeemmalta ja kotoisammalta kun en sattumoisin ole mikään ammattikuvaaja ;)




P.S Kristallilamppu tekee kivan kuvion kattoon ja seiniin! Nice, ha?

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. KIITTI! Torstaina solussa pääset näkeen ihan paikanpäällä tän nukkekodin :)

      Poista
  2. Eiköhän vanhat ikkunanpokat toimi aina :)! Kaunis löytö ja tosi halpa!!
    Kiitos näistä kotikuvista, tunnelmaa sieltä löytyy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin taitaa toimia! Poka oli puoleen hintaan, lähtöhintana kymppi. Halapaa, halapaa :)
      Viestitellään kuules pian ja sovitaan niistä treffeistä!

      Poista
  3. Onko siinä pääsiäistipuja? Niin ihana ja Emilkamainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku MÄ oon pukeutunut pääsiäistipuks.. aattelin vetää samalla linjalla nyt nää pääsiäistä edeltävät viikot. Pelkkää keltasta tekoturkista jne. Laitan asukuvia kunhan ehdin ;)

      Poista
  4. Älä unohda pientä oranssia muovinokkaa ja tiputanssia!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...